Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας στείλουμε τον νέο Κωδικό

Close

Όροι & Προυποθέσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτων

Κρατήσεις: Όλες οι κρατήσεις γίνονται με κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η MilosRent διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.

Οδηγός: Ελάχιστο όριο ηλικίας τα 21 έτη.

Άδεια οδήγησης: Απαιτείται η προσκόμιση ισχύοντος διπλώματος που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με την προσκόμιση του κανονικού διπλώματος

Κλήσεις – Πρόστιμα: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από το Λιμενικό/Αστυνομία από παραβάσεις του ΚΟΚ επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.

Τρόπος πληρωμής: Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά. Η ενοικίαση προπληρώνεται.

Σε περίπτωση ακύρωσης έως 72 ώρες  (3 ημέρες) πριν την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου επιστρέφεται πλήρως η προκαταβολή. Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 72 ώρες κρατείται όλο το ποσό της προκαταβολής.

Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση

Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός σταθμών:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση

Παραδόσεις – Παραλαβές Εθνικό Αερολιμένα Μήλου:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση

Επιπλέον οδηγός: Ο πρώτος επιπλέον οδηγός παρέχεται δωρεάν.

Παιδικό κάθισμα:Χωρίς εξτρα επιβάρυνση.  Κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας..

Καύσιμα: Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε.  Σε περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη εκκίνησης ο πελάτης επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου συν 10€ υπηρεσία ανεφοδιασμού.Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ'ότι παρελήφθη.

Ατύχημα: Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητος του πελάτη μας, επιβαρύνεται με 15€ για έξοδα διαχείρισης φακέλου ατυχήματος.

Ασφάλειες:

Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές τρίτων ( εξαιρουμένων α) του οδηγού και επιβατών αυτών β) του οχήματος της Europcar Milos-Rent )

CDW - Απαλλαγή καταβολής προξενηθείσης ζημιάς:

Με κόστος 8€ ανά ημέρα ο  ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

άνω των 500€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας  .

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Kώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου,στα παράθυρα ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων. Σε περίπτωση ζημιάς, λόγω ατυχήματος και σε περίπτωση που ο πελάτης έχει πάρει μικτή ασφάλεια, χρεώνεται επίσης τις ημέρες ακινητοποιήσεως του αυτοκινήτου, για την επισκευή.

SCDW - Απαλλαγή καταβολής προξενηθείσης ζημιάς:

Με κόστος 15€ ανά ημέρα ο  ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:

άνω των 250€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας  .

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Kώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στα τζάμια,  ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων. Σε περίπτωση ζημιάς, λόγω ατυχήματος και σε περίπτωση που ο πελάτης έχει πάρει μικτή ασφάλεια, χρεώνεται επίσης τις ημέρες ακινητοποιήσεως του αυτοκινήτου, για την επισκευή.