(GMT+2)
ενοικιασεις αυτοκινητων μηλος - rent a car μηλος - ενοικιαση αυτοκινητου μηλος | Milos Rent
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
ενοικιασεις αυτοκινητων μηλος - rent a car μηλος - ενοικιαση αυτοκινητου μηλος | Milos Rent

Συχνές Ερωτήσεις

Με ποιόν τρόπο μπορώ να κάνω κράτησή;

Οι τρόποι για να κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου είναι οι εξής:

Συμπληρώστε την online φόρμα κρατήσεων

Μέσω τηλεφωνικής κλήσης

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail

Όλες οι κρατήσεις γίνονται με κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η EuropcarMilosrent διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

Μετρητά

Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Πιστωτική κάρτα

Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά

Η εξόφληση της ενοικίασης γίνεται με τη παράδοση του αυτοκινήτου.

Είναι δυνατή η ακύρωση ή η τροποποίηση μίας κράτησης;

Σε περίπτωση ακύρωσης έως 72 ώρες  (3 ημέρες) πριν την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου επιστρέφεται πλήρως η προκαταβολή.

Τι είδους ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνεται στην τιμή;

Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές τρίτων (εξαιρουμένων α) του οδηγού και επιβατών αυτών β) του οχήματος της EuropcarMilosrent )

Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Kώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια: οι ζημιές στα ελαστικά, στους τροχούς, στα παρμπρίζ και τζάμια, και οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων.

Για επιπλέον ασφάλειες μπορείτε να ενημερωθείτε από το αρχείο Όροι & Χρήσης.

Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του οχήματος από επιπλέον οδηγό;

Ναι, επιπλέον οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα μόνα που απαιτούνται είναι να πληρούν τις προϋποθέσεις ενοικίασης και να δηλωθούν κατά την έναρξη της ενοικίασης ώστε να είναι καλυμμένοι από την ασφάλεια.

Υπάρχουν διαθέσιμα παιδικά καθίσματα και ποιά είναι η χρέωση;

Τα παιδικά καθίσματα, για όλες τις ηλικίες, είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Είναι απαραίτητο το διεθνές δίπλωμα οδήγησης;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Το μόνο που απαιτείται είναι μια έγκυρη άδεια οδήγησης με περίοδο ισχύος μεγαλύτερη του ενός έτους.Μόνο πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με την προσκόμιση του κανονικού διπλώματος.

Υπάρχει ελάχιστο όριο ηλικίας για τον οδηγό που θα νοικιάσει το αυτοκίνητο;

Η ελάχιστη ηλικία είναι τα 21 χρόνια.

Υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων;

Ναι, ο στόλος μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε δείτε ποιο από αυτά καλύπτει τις ανάγκες σας.

Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης της διάρκειας ενοικίασης του αυτοκινήτου;

Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της διάρκειας της ενοικίασης του αυτοκινήτου, αρκεί να γίνει έγκαιρη ενημέρωση. (Ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου).

Μπορώ να παραλάβω και να παραδώσω το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε σημείο εντός της Μήλου;

Ναι, η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος της Μήλου επιθυμείτε, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που μπορεί να γίνει η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου;

Η παράδοση και η παραλαβή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου.

Με ποιόν τρόπο γίνεται η παραλαβή του αυτοκινήτου;

Για την παραλαβή του αυτοκινήτου εκτός των γραφείων μας, θα υπάρχει ένας άνθρωπος της εταιρίας μας, ο οποίος θα κρατάει μία κάρτα με το όνομα σας. Εσείς από τη μεριά σας υποχρεούστε να έχετε την άδεια οδήγησης σας και την πιστωτική σας κάρτα.

Κατά την παραλαβή, υπάρχει η δυνατότητα το αυτοκίνητο να είναι εφοδιασμένο με καύσιμα;

Ναι, υπάρχει. Η μόνη υποχρέωση σας είναι κατά την παράδοση του αυτοκινήτου να υπάρχουν τόσα καύσιμα όσα και κατά την παραλαβή του. Σε περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη εκκίνησης ο πελάτης επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου.Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ'ότι παρελήφθη.

Είναι δύσκολο να βρω πρατήριο καυσίμων;

Όχι. Πολλά πρατήρια υπάρχουν σε ολόκληρη τη Μήλο. Φυσικά οι άνθρωποι της εταιρίας μας βρίσκονται στη διάθεσή σας ώστε να σας υποδείξουν το κοντινότερο στο σημείο που βρίσκεστε.

Η πολιτική της εταιρίας σας μου επιτρέπει να μεταφέρω το αυτοκίνητο σε άλλο νησί;

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά της ενοικίασης σε άλλο νησί, έκτος της Κιμώλου αφού πρώτα ο πελάτης ενημερώσει αντιπρόσωπο της εταιρείας. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η εταιρία δεν καλύπτει τυχόν ζημιά ή απώλεια του αυτοκινήτου κατά τις θαλάσσιες μεταφορές και σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης στην Κίμωλο θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στη οδική βοήθεια.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

 Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας του πελάτη μας, επιβαρύνεται με 15€ για έξοδα διαχείρισης φακέλου ατυχήματος.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση μηχανικής βλάβης;

Στην ατυχή περίπτωση μηχανικής βλάβης, θα πρέπει να μας καλέσετε και σύντομα έμπειρος μηχανικός θα βρίσκεται κοντά σας.

Η εταιρία μας προσφέρει 24/7 οδική βοήθεια.

Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση του αυτοκινήτου τι θα συμβεί;

Αν χρειάζεστε επέκταση της διάρκειας ενοικίασης του αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας, ώστε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ειδοποίησης θα υπάρξει επιπλέον χρέωση. Πιο συγκεκριμένα, η καθυστέρηση μεγαλύτερη της 1 ώρας επιφέρει χρέωση μίας επιπλέον μέρας.loading